Jun.

2017

Dognojevanje okenskih in balkonskih rastlin

Okenske in balkonske rastline moramo redno dognojevati, da nam bodo bujno rasle in bogato cvetele. Ker vzgajamo na oknu ali balkonu zelo različne rastline, obstoja tudi veliko število različnih gnojil, ki so prilagojene potrebam posameznih rastlin.

Dognojevanje okenskih in balkonskih rastlin moramo redno izvajati, da nam bodo bujno rasle in bogato cvetele. Ker vzgajamo na oknu ali balkonu zelo različne rastline, obstoja tudi veliko število različnih gnojil, ki so prilagojene potrebam posameznih rastlin. Tako vse vrste pelargonij, od navadnih pasastih, visečih bršljank do velikocvetnih in dišečih dognojujemo v tedenskih presledkih s TEKOČIM GNOJILOM ZA PELARGONIJE.

Dognojevanje petunij, surfinij in fortunij

Petunije, surfinije, fortunije in milijon zvončkov dognojujemo s TEKOČIM GNOJILOM ZA SURFINIJE. Ker so surfinije med vsemi petunijami najbolj bujno rastoče, potrebujejo tudi največ hranilnih snovi. Zato jim pogosto ni dovolj, da jih gnojimo samo vsak teden. Pognojiti jih moramo dvakrat tedensko, da nam bodo pokazale vse, kar zmorejo.

Dognojevanje ostalih okenskih in balkonskih rastlin

Za vse ostale okenske in balkonske rastline pa uporabljamo TEKOČE GNOJILO ZA CVETOČE RASTLINE, s katerim jih pognojimo enkrat tedensko.

Priporočeni izdelki

Tekoče gnojilo za cvetoče rastline

Tekoče gnojilo za gnojenje vseh notranjih in zunanjih okrasnih cvetočih rastlin. Vsebuje optimalno razmerje hranil, ki ...

Pakiranje: 2l, 1l, 0,5l, 20l

Tekoče gnojilo za pelargonije

Specialno tekoče gnojilo za gnojenje vseh vrst pelargonij in njim sorodnih rastlin. Pelargonije bodo bogato cvetele, ...

Pakiranje: 0,5l | 1l | 2l

Tekoče gnojilo za surfinije

Specialno tekoče gnojilo za gnojenje vseh vrst surfinij in njim sorodnih rastlin (petunije, milijon zvončkov ...

Pakiranje: 0,5l | 1l | 2l

Deli