Cvetal Gold

Tekoče gnojilo Gold je namenjeno gnojenju vseh vrst rastlin. Vsebuje optimalno razmerje hranil za lažje in hitrejše ukoreninjanje, bujno rast in cvetenje.

Pakiranje

Sestava
GNOJILO ES - Sestavljeno mineralno tekoče gnojilo. TIP: raztopina gnojila NPK z mikrohranili. NPK 5-10-5 z borom (B), bakrom (Cu), železom (Fe), manganom (Mn), molibdenom (Mo) in cinkom (Zn).

Primeren čas uporabe

J F M A M J J A S O N D

Namen

Tekoče gnojilo Gold je namenjeno gnojenju vseh vrst rastlin. Vsebuje optimalno razmerje hranil za lažje in hitrejše ukoreninjanje, bujno rast in cvetenje. Dodatek biostimulatorja Vitamax FeMgC (železov kelat, magnezij in vitamin C) pomaga rastlinam pri premagovanju stresa zaradi neugodnih vremenskih razmer, ozona in UV sevanja. Biostimulator pospešuje fotosintezo in tvorbo klorofila. Rastline so po uporabi gnojila Gold bolj močne, vitalne in odporne.

 

Uporaba

Gnojilno raztopino pripravimo tako, da v 1 liter vode dodamo 10 mililitrov (pribl. ½ zamaška) gnojila in premešamo. S tako pripravljeno raztopino zalijemo rastline. V obdobju rasti in cvetenja rastline gnojimo enkrat tedensko. V obdobju mirovanja gnojimo enkrat na mesec. Presajene rastline prvič gnojimo šele po 3 tednih.