Linijo Cvetal Bio predstavljajo izdelki, ki so narejeni iz skrbno izbranih naravnih sestavin. Linija ponuja kompletno rešitev za naravi prijazno gojenje vrtnin, sadja in okrasnih rastlin. Naravi prijazno vrtnarjenje! Prikaz vseh 10 rezultatov Privzeto razvrščanje Razvrsti po priljubljenosti Razvrsti po najnovejšem Razvrsti po ceni: cenejši najprej Razvrsti po ceni: dražji najprej Bio program Izvleček njivske […]

Linijo Cvetal Bio predstavljajo izdelki, ki so narejeni iz skrbno izbranih naravnih sestavin. Linija ponuja kompletno rešitev za naravi prijazno gojenje vrtnin, sadja in okrasnih rastlin. Naravi prijazno vrtnarjenje!

Prikaz vseh 10 rezultatov

Izvleček njivske preslice

Utrjuje celične stene rastlin! Naravno sredstvo za krepitev vseh gojenih rastlin. ...

Pakiranje: 500ml, 250ml

Česnov izvleček

Aroma, ki varuje rastline! Naravno sredstvo za krepitev vseh gojenih rastlin. ...

Pakiranje: 500ml, 250ml

Aktivin

Aminokisline in huminske kisline! Naravno sredstvo za krepitev vseh gojenih rastlin na osnovi aminokislin in huminskih ...

Pakiranje: 250ml, 1l

Tekoči guano

Tekoči GUANO je 100 % organsko gnojilo iz netopirjevih iztrebkov. ...

Pakiranje: 1l

Bio gnojilne palčke

Dolgotrajno delovanje. Gnojilne palčke iz naravnih sestavin za gnojenje vseh vrst rastlin. ...

Pakiranje: 27g

Zeba SP

Naravni dodatek za uravnavanje vlage v tleh! Zeba SP je naravno razgradljiv, patentiran absorbent vode. ...

Pakiranje: 100g

Cofuna

Bio stimulator! Naravno organsko mineralno gnojilo, pridobljeno s fermentacijo koncentriranih rastlinskih ekstraktov in tropin. ...

Pakiranje: 1l

Guano

Bogat z organsko snovjo! Organsko-mineralno gnojilo iz iztrebkov morskih ptičev in drugih naravnih sestavin. ...

Pakiranje: 1kg, 1l

Koprivin

Zakladnica kalcija in magnezija! Nano delci z izjemno močjo prodiranja! ...

Pakiranje: 100g

Ekosubstrat

Univerzalni substrat, namenjen setvi in sajenju vseh vrst rastlin, ki jih želimo vzgojiti na zdrav, ...

Pakiranje: 50l

Za vas smo zbrali najbolj uporabne metode in nasvete, ki vam bodo pomagali pri vsakodnevnem odpravljanju težav z lačnimi polži na vašem vrtu.

> Več o tem

Predvsem v deževnih mesecih se število polžev na vrtu tako poveča, da zgolj zasajanje rastlin za odganjanje ne pomaga več. V takšnem primeru se lahko uspešno borite proti polžem s pomočjo izdelka kot je LIMAKS. Limaks je vaba za polže, ki povzroči pretirano izločanje sluzi. Polži poginejo zaradi dehidracije (izsušitve).

> Več o tem

"Zdaj je pravi trenutek za pomladansko gnojenje vrta."

> Več o tem

AGRORUŠE d.o.o. je podjetje, ki deluje na področju proizvodnje in prodaje gnojil, substratov, sredstev za varstvo rastlin in semen. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1918, sedanji proizvodni program pa obstaja zadnjih štirideset let.

> Več o tem

Za vas smo zbrali vse najpomembnejše informacije in nasvete, da boste vedeli kaj in kdaj postoriti na vašem vrtičku za bujno rast cvetlic in vrtnin.

> Več o tem

Za dober pridelek v nadaljevanju leta, dobro voljo in širok nasmeh je potrebno že zdaj marsikaj postoriti. Dobro je vedeti kaj je aktualno. Oglejte si še več zelenih nasvetov!

> Več o tem

Novice in dogodki

Deli